ЕМВЕКО НА ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР 2012

ЕМВЕКО АД участва за 20 пореден път на Международния технически панаир Пловдив от 24.09 до 29.09.2012г. На изложението фирмата представи за първи път на българския пазар:
  • Kомпютърна баланс машина с Touch screen монитор HUNTER ROAD FORCE TOUCH - носител на Наградата за иновативност от AUTOMECHANIKA FRANKFURT (11-16.09.2012). Машината получи Златен медал и Диплом от Пловдивския панаир.
  • Стенд с компютърно управление /3D технология/ за регулиране на монтажните ъгли на колелата и успоредността между мостовете HAWKEYE ELITE. Стендът е производство на американската компания Hunter Engineering, световен лидер сред производителите на измерителна техника за геометрия на автомобила.
  • Електрохидравличен ножичен подемник KAR 45, производител OMER, Италия с товароподемност 4500kg. Подемникът е специално конструиран за регулиране монтажните ъгли на леки автомобили и е оборудван с допълнителен ножичен подемник 3500kg. Уникална система на повдигане с четири хидравлични цилиндри, повдигащи автомобила в краищата на платформите. По този начин се осигурява максимална стабилност и нивелирани платформи при всякакво разпределение на натоварване.
  • Aвтоматична ролкова автомивка с програмно управление за прецизно измиване и сушене на автомобили - SIRIUS, производител OTTO CHRIST AG, Германия.
Представено бе оборудване и на водещи световни производители като: USAG, ROTARY, FIAC, SHERPA, TECO, ANNOVI REVERBERI и др.

четвъртък, 8 ноември 2018

Нова автомивка в Порше София Юг

Доставихме и инсталирахме нова автоматична четкова автомивка OTTO CHRIST в Порше София Юг.

Повече информация ...


понеделник, 22 октомври 2018

Приключи Аутомотив Експо София 2018

Приключи първото издание на Аутомотив Експо София. 

Повече информация ...


петък, 28 септември 2018

Офис ЕМВЕКО - Пловдив с нов адрес

Офисът и магазинът ни в Пловдив вече с нов адрес и по-голям.

Повече информация ...