ЕМВЕКО НА ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР 2012

ЕМВЕКО АД участва за 20 пореден път на Международния технически панаир Пловдив от 24.09 до 29.09.2012г. На изложението фирмата представи за първи път на българския пазар:
  • Kомпютърна баланс машина с Touch screen монитор HUNTER ROAD FORCE TOUCH - носител на Наградата за иновативност от AUTOMECHANIKA FRANKFURT (11-16.09.2012). Машината получи Златен медал и Диплом от Пловдивския панаир.
  • Стенд с компютърно управление /3D технология/ за регулиране на монтажните ъгли на колелата и успоредността между мостовете HAWKEYE ELITE. Стендът е производство на американската компания Hunter Engineering, световен лидер сред производителите на измерителна техника за геометрия на автомобила.
  • Електрохидравличен ножичен подемник KAR 45, производител OMER, Италия с товароподемност 4500kg. Подемникът е специално конструиран за регулиране монтажните ъгли на леки автомобили и е оборудван с допълнителен ножичен подемник 3500kg. Уникална система на повдигане с четири хидравлични цилиндри, повдигащи автомобила в краищата на платформите. По този начин се осигурява максимална стабилност и нивелирани платформи при всякакво разпределение на натоварване.
  • Aвтоматична ролкова автомивка с програмно управление за прецизно измиване и сушене на автомобили - SIRIUS, производител OTTO CHRIST AG, Германия.
Представено бе оборудване и на водещи световни производители като: USAG, ROTARY, FIAC, SHERPA, TECO, ANNOVI REVERBERI и др.

петък, 28 септември 2018

Офис ЕМВЕКО - Пловдив с нов адрес

Офисът и магазинът ни в Пловдив вече с нов адрес и по-голям.

Повече информация ...


неделя, 23 септември 2018

Промоционални оферти Пловдивски панаир

Представяме Ви традиционните промоционални предложения от ЕМВЕКО за периода на Пловдивския панаир 24.09 - 29.09.2018г.

Повече информация ...


вторник, 28 август 2018

Почистване на DPF филтри

ЕМВЕКО вече може да предложи на своите клиенти машини за почистване на DPF филтри.

Повече информация ...