Новият стенд на Hunter Engineering

Новият стенд за регулиране на геометрията на автомобила HawkEye Elite ™ предоставя на клиентите на американската компания Hunter неочаквано висока продуктивност при висока точност, а и много други печеливши предимства при диагностициране и регулиране на окачването на автомобила в сравнение с традиционно познатите досега методи и системи.

Патентованите QuickGrip™ захвати и 3D отражатели намаляват значително времето за диагностика и подготовка преди регулиране, достатъчни са само няколко секунди за да се даде точна оценка на геометрията на окачването на измервания автомобил. Захватите прилягат лесно към всички размери автомобилни джанти, а също така не е необходимо оператора на стенда да влага усилия при закрепването и центрирането им към джантата, това вече не е важно за гарантиране на точни резултати от измерването. Липсата на контакт между захватите на стенда и джантите на автомобила елиминира възможността за надраскване или нараняване на джантите.

 
3D отражателят и захвата са изработени от специален полимер, който ги прави много леки, а същевременно и много здрави, все важни условия за гарантиране на бърз и качествен реглаж. Както и в предходните модели на Hunter 3D отражателите отново не съдържат електронни измерителни компоненти, което прави поддръжката им лесна и евтина.

Новите HawkEye Elite дигитални измерителни сензори включват четрири камери с висока резолюция, осигуряващи висока скорост на визуализиране на измерените стойности по време на регулиране. Заедно с 3D отражателите, камерите създават 3D модел на позицията и ориентацията на автомобилното колело при най-висока точност.
Компенсирането на кривината на джантите отново става с бутане и едновременно за всички колела, но за два пъти по-кратко време, тъй като се изпълнява само в едната посока – само напред.

Новата HawkEye Elite конзола е оборудвана с мощен Intel® процесор, Windows® 7 и последната версия на специализирания за регулиране на преден и заден мост софтуер. Също така може да включва и CodeLink® електронно устройство за нулиране на датчика на волана след регулиране на сходимост, както и бар код четец за автоматично разпознаване типа на окачването от VIN номера на автомобила. Стендът може да бъде управляван дистанционно от Apple® iPhone®, iPod touch® или iPad® устройства.

Hunter Engineering е водещ световен производител на стендове за регулиране на преден и заден мост, машини за монтаж-демонтаж на гуми и баланс на автомобилни колела, машини за разтъргване на спирачни дискове. Оборудването е одобрено от повечето водещи производители на автомобили и се представлява на български пазар от “ЕМВЕКО”

Приложен видео файл

 

петък, 28 септември 2018

Офис ЕМВЕКО - Пловдив с нов адрес

Офисът и магазинът ни в Пловдив вече с нов адрес и по-голям.

Повече информация ...


неделя, 23 септември 2018

Промоционални оферти Пловдивски панаир

Представяме Ви традиционните промоционални предложения от ЕМВЕКО за периода на Пловдивския панаир 24.09 - 29.09.2018г.

Повече информация ...


вторник, 28 август 2018

Почистване на DPF филтри

ЕМВЕКО вече може да предложи на своите клиенти машини за почистване на DPF филтри.

Повече информация ...