ЕМВЕКО AД - Стенд за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF

Стенд за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF

8965 лв.
Посочените цени са без ддс!

COMEC TD302

 

Стендът за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF е проектиран за възстановяване на спирачните дискове на леки и лекотоварни автомобили директно без демонтаж на диска. Машината може да се използва, когато операциите по демонтиране и монтиране на диска са твърде сложни, като при превозни средства с висока проходимост, в случаи на пулсации на педала на спирачката, които се дължат на все по-широко разпространенените кривини в спирачният диск. 

Благодарение на системата за фиксиране на струга на мястото на спирачния апарат, се постига висока прецизност на обработката, като за да са идеално подравнени дискът и челюстите, се използват същите дупки и контактна повърхност на спирачния апарат. Намаленото му тегло и размери осигуряват удобство и практическа употреба.

Освен това, независимите инструменти за настройка, автоматичното подаване в двете посоки, електрическото управление и цялостното стандартно оборудване правят тази машина изключително бърза и гъвкава за използване при широк спектър от превозни средства.

Окомплектовка:

  • Струг;
  • Задвижващ механизъм;
  • Комплект челюсти;
  • Ляв и десен държач ножовете;
  • Комплеклт ключове;
  • Инструкция за експлоатация.

Опции - монтажни комплекти за различни марки и модели автомобили.

Приложен видео файл

 

Галерия

Още в категорията:

понеделник, 20 декември 2021

Връзка с новата система на Автомобилна администрация

Повече информация ...


четвъртък, 25 ноември 2021

Проект по ОП "Иновации и конкурентноспособност"

Фирма ЕМВЕКО АД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-0610-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече информация ...


петък, 22 октомври 2021

Автомивка за мотори

Indian България ни се довериха за изграждането на автомивка за мотори.

Повече информация ...