ЕМВЕКО AД - Станция за автомобилни климатици AIR-NEX 9350

Станция за автомобилни климатици AIR-NEX 9350

5750 лв. 7057 лв.
Посочените цени са без ддс!

AIR-NEX 9350

 

 

AIR-NEX 9350 е перфектната станция за автоклиматици за всички, които искат да използват нововъведенията на Brain Bee, представени чрез AIR-NEX гамата, допълнителна функция UV test и всичко това на разумна цена.

Новият съд за масло и новият съд за UV tracer са оборудвани с системата Oil Care - специална капачка, която предотвратява замърсяването с влагата във въздуха.

AIR-NEX 9350 се доставя да работи с Р134, но лесно може да бъде трансформирана за работа с R-1234yf или дори ако е необходимо с новия R513a, благодарение на удобните комплети за преобразуване и специалния софтуер. 

AIR-NEX 9350 добавя възможността за интеграция на модула за самодиагностика на BRAIN BEE за подобряването на управлението на определени функции, като по този начин надгражда функционалността на самата станция за автоклиматици.

7-инчовият сензорен дисплей позволява ясна и бърза работата и настройка на машината и процесите. Bluetooth WiFi връзката осигурява постоянно обновяване и ъпдейти, също и свързване на вашия принтер за разпечатки след края на услугата.

Основни функции:

 • 7“ Tochscreen дисплей.
 • Onetouch система за отваряне на предният капак. Бърз и лесен достъп до компонентите на машината.
 • Wifi
 • ASA Network interface
 • Air-print software
 • Multipass. Допълнително рециклиране на фреона в бутилката. Полезно за електрически компресори.
 • Автоматично изхвърляне на некондезирали газове.

Специални функции (някои са опция):

 • Air Purge System - Автоматичен мониторинг на негкондензирания газ: специален софтуер гарантира, че прочистването на некондензиралия газ е препоръчително, само когато е наистина необходимо.
 • Super Charge - Без значение какви са външните атмосферни условия 100% е гарантирано, че станцията ще зареди системата с програнираното количество фреон - винаги при една и съща скорост и с всички необходими мерки за опазването на околната среда.
 • Agri & Work - Автоклиматичните станции на BRAIN BEE-MAHLE са оборудвани с тази специална функция, която ги прави перфектния асистент на фирмите от агро сектора, както и на строителните фирми, за обслужване на техните машини. Базата данни и специалната многостъпална програма оптимизира процеса на презареждане и допринася за фината настройка спрямо изискванията на A/C устройства. Улеснен е и достъпът до тези устройства посредством удължените маркучи на станцията.
 • N_LEAK TEST – тест за теч на системата с азот (необходимо е закупуване на допълнителен комплект).
 • HPV PUMP /High Performance pump/ - помпата на машината достига максималния вакуум 0,02 mbar за много кратко време (4 минути по- бързо в сравнение с други вакуум помпи с двойно по-голям капацитет).
 • OIL CLEAN - машината отделя напълно маслото от фреона (пести фреон) и гарантира инжектиране на точното количество ново масло, което е изчислено.
 • LONG LIFE PUMP – удължен период на смяна на маслото в машината -1000 работни часа.
 • Eco Lock - Патентована функция, която намалява количеството на изпускания газ, чрез която се намаляват загубите и има допълнителен екологичен ефект върху околната среда.

Производител: BRAIN BEE - MAHLE

Галерия

Прикачени файлове

Още в категорията: Станция за автомобилни климатици AIR-NEX 9320

понеделник, 20 декември 2021

Връзка с новата система на Автомобилна администрация

Повече информация ...


четвъртък, 25 ноември 2021

Проект по ОП "Иновации и конкурентноспособност"

Фирма ЕМВЕКО АД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-0610-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече информация ...


петък, 22 октомври 2021

Автомивка за мотори

Indian България ни се довериха за изграждането на автомивка за мотори.

Повече информация ...