ЕМВЕКО AД - ПРОФЕСИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ С ОЗОН

ПРОФЕСИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ С ОЗОН

1150 лв.
Посочените цени са без ддс!

O3-NEX

Вируси, бактерии и плесени дебнат в тапицерията и климатичната система на всяко превозно средство, което влиза във вашия сервиз или е част от автопарка ви. За вашата сигурност, както и на служителите, и клиенти ви, се препоръчва усилена дезинфекция на интериора на автомобилите.

Озонът (О3) е широко използван за дезинфекция на санитарни помещения, като поставя вирусите в инертно състояние, докато дезинфекцирате интериора на превозното средство, за да премахнете плесени и бактерии.

Озонът е природен газ, токсичен при вдишване, но широко използван в санитарните помещения поради способността си чрез окисление да нарушава молекулярната структура на бактерии, гъби и вируси.

 

Генерирането на озон чрез електрически разряд, е технология която се използва в O3-NEX, като генерира голямо количество озон за кратко време. Това помага бързо да се постигне необходимото ниво на насищане с озон, като по този начин значително се повишава ефективността.

Системата за анализ и контрол, чрез сензор гарантира, че насищането се поддържа толкова дълго, колкото е необходимо за елиминиране на патогени, като по този начин се избягват окислителни повреди вътре в превозното средство.

O3-NEX предлага гарантирана процедура и резултати, тъй като процесът на дезинфекция се ръководи изцяло от специален сензор: той анализира концентрацията на газ, подаван във вътрешността на превозното средство до достигане на идеалния праг, като поддържа нивото му през цялото време, необходимо за постигане на пълна дезинфекция.

 • Лесно за ползване.
 • Напълно автоматично.
 • Сигурно.
 • 100% щадящ околната среда.
 • Отчет с резултатите от извършеното действие.
 • За интериор на леки автомобили, тежкотоварни автомобили, камиони и автобуси, а така също и за дезинфекция на помещения.

Системата O3-NEX е съставена от преносим генератор на озон с голям капацитет (5000 mg/h), комбиниран със специален сензор, в основата на системата, който анализира, изчислява и ръководи всички операции по дезинфекция. 

Всяка среда е различна по отношение на това как и колко дълго трябва да се работи с емисиите на озон, в зависимост от конкретния обем въздух, температура и влажност.

Специалният сензор следи няколко параметъра и изчислява точно кога да стартира процеса на дезинфекция. Контролът, осигурен от сензора, предотвратява всички онези обстоятелства, които могат да застрашат крайния резултат: прекомерно количество газ, невъзможност за правилно насищане или недостатъчно време за насищане.

Технически параметри:

 • Капацитет: 5000mg/h;
 • Bluetooth свързаност;
 • Сензори следящи за: количество oзон, температура, влажност;
 • Дистанционен контрол през апликация (Apple Store / Google Play Store);
 • 12Vdc (от запалката на автомобила).

 

Производител: BRAIN BEE - MAHLE, Италия

Галерия

Още в категорията: Антибактериален диспенсър на самообслужване

понеделник, 20 декември 2021

Връзка с новата система на Автомобилна администрация

Повече информация ...


четвъртък, 25 ноември 2021

Проект по ОП "Иновации и конкурентноспособност"

Фирма ЕМВЕКО АД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-0610-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече информация ...


петък, 22 октомври 2021

Автомивка за мотори

Indian България ни се довериха за изграждането на автомивка за мотори.

Повече информация ...