ЕМВЕКО AД - Система за бърза проверка HUNTER QUICK CHECK DRIVE

Система за бърза проверка HUNTER QUICK CHECK DRIVE

Обадете се за цена!

 
 
Hunter Quick Check Drive

Търсите решение да направите вашия сервиз по-ефективен? Hunter Engineering Company разработи решение за бързо обследване на автомобила без "човешка намеса". Разработената система измерва геометрията на преминаващия автомобил, камери заснемат за евентуални щети, както и регистрационния номер, предлага се и възможност за измерване на протектора на гумите. Всичко това повишава капацитета на работа на сервиза, приходи и печалба, а собствениците на превозни средства биват информирани за секунди за състоянието на автомобила си.   

 

Hunter Quick Check rive

Стендът сканира автомобила при преминаването му, като извършва серия от измервания на разстоянието до гумите и изчислява страничния наклон и общата сходимост, изполвайки 4 HD камери, 8 други камери и 32 лазерни сензора. Изчисляват се общите стойности и отклонения, софтуерът елиминира неадекватните стойности и осреднява останалите резултати. По този начин се постига максимална точност и повтаряемост. За измерването не са необходими човешки действия и автомобилът не трябва да спира.

 

 

Hunter Quick Check Drive

Интегрирани към системата камери заснемат регистрационната табела на автомобила преди или след преминаване на автомобила, и автоматично задават предписаните стойности за проверка на геометрията.

 
 
Hunter Quick Check Drive

Резултатът от проверката, включително снимка на превозното средство и регистрационния номер се визуализират на голям монитор, който може да бъде разположен в приемното отделение за клиенти.

 
 
Hunter Quick Check Drive

При преминаването на автомобила, едновременно със сканирането на геометрията, се извършва и заснемане на автомобила използвайки вградените HD-камери. Правят се повече от 40 снимки на автомобил. Това позволява:

  • Да спестите средства от необосновани претенции за нанесени щети по време на сервизиране.
  • Да имате незабавен достъп до снимките на автомобила, като можете да уведомите клиента за открити при заснемането щети.
  • Ако Вашият сервиз разполага с каросерийно или бояджийно отделение, може да предложите на клиента подходящата услуга или да го насочите към пратньорски сервиз с такава дейност.
 
 
Hunter Quich Check Drive

Резултатите от измерванията са налични веднага след преминаването на автомобила през системата, като са визуализирани по опростен и ясен за възприемане начин, включващ снимка, регистрационна табела и спецификации. Репортът се записва автоматично в поръчката за обслужване и може да бъде изпратен в електронен вид на собственика на автомобила или на мениджера на автопарка при фирмени автомобили, с предложение за извършване на реглаж на геометрията.

При добавена опция за сканиране износването протекторите на гумите, състоянието им се визуализира на разпечатката и на клиените могат да бъдат оферирани нови комплекти гуми.

 
 
Hunter Quick Check Drive

Обмислете поставяне на системата HUNTER Quick Check Drive във Вашия сервизен център, ако той се посещава от 20 и повече автомобила дневно. Практиката показва, че 60% от автомобилите в движение са извън толеранса, препоръчан от производителите. На практика това означава от 20 влезли клиента в сервиза на ден - да имате 12 нови потенциални клиенти за услугата реглаж.

Ако с помощта на реално направените измервания успеете да убедите половината от тях да Ви се доверят и да поръчат услугата реглаж, то Вие ще извършвате 6 реглажа допълнително на ден, което при 6-дневна работна седмица са 1872 реглажа за една година!!! Изплащането на напрвената инвестицията при такъв сценариий е за по-малко от 1 година!

 

 
 
 
 
Hunter Quick Check Drive

  

Приложен видео файл

 

Галерия

Прикачени файлове

Още в категорията:

понеделник, 20 декември 2021

Връзка с новата система на Автомобилна администрация

Повече информация ...


четвъртък, 25 ноември 2021

Проект по ОП "Иновации и конкурентноспособност"

Фирма ЕМВЕКО АД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-0610-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече информация ...


петък, 22 октомври 2021

Автомивка за мотори

Indian България ни се довериха за изграждането на автомивка за мотори.

Повече информация ...