"АЛЕКЗАНДЪР-АУТО" ООД вече използва Kenolon Ceramic Shield V1

Алекзандър Ауто

 

 

Нашият клиент АЛЕКЗАНДЪР-АУТО ООД премина обучение и вече използва Kenolon Ceramic Shield V1Автомобилите, които той издава изглеждат по-добре от нови.

 

Kenolon Ceramic Shield V1 е първокласно керамично покритие на база силициев диоксид. Той е проектиран да отговаря на най-високите изисквания на професионалистите в тази област. Благодарение на уникалния си състав, керамиката ще направи боята по-устойчива на надраскване и много по-лесна за поддръжка. Той е изключително устойчив на всякакви метеорологични условия и на много химикали. Традиционните вакси и полир пасти са сравнително лесно зависими от силни алкални почистващи препарати и механично триене. За разлика от тях Kenolon Ceramic Shield V1 издържа в продължение на месеци. Получилото се керамично покритие с твърдост до 9H гарантира, че потенциални малки драскотини по каросерията ще намалят. С правилна грижа, това покритие може да поддържа до 3 години защита за Вашия автомобил.

Ако желаете да Вашия център да работи с Kenolon Ceramic Shield V1, можете да се свържете с нас на посочените в сайта контакти или да използвате формата за запитване

Ако желаете да Вашия автомобил да бъде обработен с Kenolon Ceramic Shield V1, можете да се свържете на www.dreamcar-pastirane.com.

Приложен видео файл

 

Галерия:

понеделник, 15 юли 2019

Нова автомивка на самообслужване с 6 поста на самообслужване

Оборудвахме нова автомнивка на самообслужване в гр. София, бул. "Европа" с 6 поста.

Повече информация ...


петък, 12 юли 2019

Подемници Rotary в новия сервиз на Ем Комплект Сервиз

Ем Комплект отново заложиха на подемници Rotary за новия си сервизен център в гр. Костинброд.

Повече информация ...


вторник, 11 юни 2019

"АЛЕКЗАНДЪР-АУТО" ООД вече използва Kenolon Ceramic Shield V1

Благодарение на Kenolon Ceramic Shield V1, автомобилите, които той издава изглеждат по-добре от нови.

Повече информация ...