"АЛЕКЗАНДЪР-АУТО" ООД вече използва Kenolon Ceramic Shield V1

Алекзандър Ауто

 

 

Нашият клиент АЛЕКЗАНДЪР-АУТО ООД премина обучение и вече използва Kenolon Ceramic Shield V1Автомобилите, които той издава изглеждат по-добре от нови.

 

Kenolon Ceramic Shield V1 е първокласно керамично покритие на база силициев диоксид. Той е проектиран да отговаря на най-високите изисквания на професионалистите в тази област. Благодарение на уникалния си състав, керамиката ще направи боята по-устойчива на надраскване и много по-лесна за поддръжка. Той е изключително устойчив на всякакви метеорологични условия и на много химикали. Традиционните вакси и полир пасти са сравнително лесно зависими от силни алкални почистващи препарати и механично триене. За разлика от тях Kenolon Ceramic Shield V1 издържа в продължение на месеци. Получилото се керамично покритие с твърдост до 9H гарантира, че потенциални малки драскотини по каросерията ще намалят. С правилна грижа, това покритие може да поддържа до 3 години защита за Вашия автомобил.

Ако желаете да Вашия център да работи с Kenolon Ceramic Shield V1, можете да се свържете с нас на посочените в сайта контакти или да използвате формата за запитване

Ако желаете да Вашия автомобил да бъде обработен с Kenolon Ceramic Shield V1, можете да се свържете на www.dreamcar-pastirane.com.

Приложен видео файл

 

Галерия:

петък, 22 ноември 2019

HUNTER - Производител на годината

HUNTER беше удостоена с наградата "Производител на годината" в автомобилната индустрия по време на 2019 SEMA Show.

Повече информация ...


четвъртък, 21 ноември 2019

Нов стенд HUNTER в сервизната мрежа на BMW България

M КАР Пловдив се довериха на Емвеко и Hunter за новия си стенд за реглаж.

Повече информация ...


понеделник, 18 ноември 2019

Машини за гуми в ЖОРО СПОРТЕКС

Автосервиз и мотел "ЖОРО СПОРТЕКС", гр. Асеновград заложи на HUNTER и TECO.

Повече информация ...