Нова автомивка на самообслужване с 6 поста на самообслужване

SSE Premium

 

Можем да се похвалим с оборудването на нова автомивка на самообслужване SSE Premium с 6 поста за външно измиване и 4 зони за вътрешно почистване на бул. "Европа" (кръстовището с ул. "Иван Бойчев") в ж.к. Люлин в гр. София. 

Програмите, от които клиентите на автомивката могат да избират са:

  • Активна паня - нанася се с помощта на пистолета за високо налягане. След нанасянето трябва да се изчака около 30 секунди да подейства препарата и след това може да се продължи измиването на автомобила. Препаратът не трябва да се оставя да изсъхне върху автомобила. 
  • XXL пяна - това е най-новата програма, разработена от Емвеко за нашите клиенти - за максимален ефект от измиването. Подобна на предходната програма, но целият автомобил се покрива с пелена от пяна. Максималният ефект се получава и благодарение на препаратите Kenotek.  
  • Изплакване - измиване под високо налягане. Пистолетът се движи и трябва да се държи на разстояние не по-малко от 30см. от автомобила.
  • Вакса - нанасяне на вакса с двойно действие. Първо нано-частиците запълват микро порите в лаковото покритие, след това съставката "Kenolon" се свързва с нано-молекулярния слой и осигурява защитен щит, който предпазва от твърди частици и UV-лъчи. Улеснява изсушаването и предпазва от обледеняване. 
  • Финално изплакване с вода - автомобилът се изплаква след нанасянето на ваксата, така че да отмие излишното количество препарат. Пистолетът се движи и трябва да се държи на разстояние не по-малко от 30см. от автомобила.

Автомивката работи с висококачествените препарати KENOTEK на белгиския

Галерия:

петък, 18 октомври 2019

ДИАМО спечели Балканския рали трофей

Диана Стоянова и Иванела Иванова завоюваха Балканския рали тродей при мъжете за 2019г.

Повече информация ...


четвъртък, 19 септември 2019

Промоционални оферти Пловдивски панаир 2019

Представяме ви традиционните промоционални предложения от ЕМВЕКО за периода на Пловдивския панаир.

Повече информация ...


понеделник, 16 септември 2019

Нова автоматична автомивка за камиони в с. Кубратово.

Райстрой ЕООД отново ни се довери при разширяването на комплекса си с автомивки.

Повече информация ...