ЕМВЕКО AД - Нова автомивка на самообслужване с 6 поста на самообслужване

Нова автомивка на самообслужване с 6 поста на самообслужване

SSE Premium

 

Можем да се похвалим с оборудването на нова автомивка на самообслужване SSE Premium с 6 поста за външно измиване и 4 зони за вътрешно почистване на бул. "Европа" (кръстовището с ул. "Иван Бойчев") в ж.к. Люлин в гр. София. 

Програмите, от които клиентите на автомивката могат да избират са:

  • Активна паня - нанася се с помощта на пистолета за високо налягане. След нанасянето трябва да се изчака около 30 секунди да подейства препарата и след това може да се продължи измиването на автомобила. Препаратът не трябва да се оставя да изсъхне върху автомобила. 
  • XXL пяна - това е най-новата програма, разработена от Емвеко за нашите клиенти - за максимален ефект от измиването. Подобна на предходната програма, но целият автомобил се покрива с пелена от пяна. Максималният ефект се получава и благодарение на препаратите Kenotek.  
  • Изплакване - измиване под високо налягане. Пистолетът се движи и трябва да се държи на разстояние не по-малко от 30см. от автомобила.
  • Вакса - нанасяне на вакса с двойно действие. Първо нано-частиците запълват микро порите в лаковото покритие, след това съставката "Kenolon" се свързва с нано-молекулярния слой и осигурява защитен щит, който предпазва от твърди частици и UV-лъчи. Улеснява изсушаването и предпазва от обледеняване. 
  • Финално изплакване с вода - автомобилът се изплаква след нанасянето на ваксата, така че да отмие излишното количество препарат. Пистолетът се движи и трябва да се държи на разстояние не по-малко от 30см. от автомобила.

Автомивката работи с висококачествените препарати KENOTEK на белгиския

Галерия:

петък, 3 юли 2020

КАТАЛОГ АВТОМИВКИ 2020

Излезе новият проуктов каталог АВТОМИВКИ 2020 с актуални продукти и цени.

Повече информация ...


вторник, 12 май 2020

Уреди за дезинфекция

Разгледайте актуалните ни предложения за уреди за дезинфекция в борбата с Covid-19.

Повече информация ...


четвъртък, 9 април 2020

Камера за дезинфекция

Представяме ви решение за превенция в борбата с 2019-nCoV

Повече информация ...