Завишени мерки срещу разпространението на COVID-19

Във връзка с обявеното в Република България извънредно положение на 13.03.2020 г. и обявените от Министерски съвет мерки за борба с разпространението на коронавирус Covid-19, считано от 16.03.2020 г. до 13.04.2020 г. включително, „ЕМВЕКО“ АД ще продължи да работи с нормално работно време, но при завишени мерки срещу разпространението на COVID-19.    

В същото време искаме да намалим риска както за вас - нашите клиенти, така и за нашите служители. Затова ви молим да правите своите поръчки по имейл или телефон, като ограничите посещенията в нашите обекти. След обработка на поръчките, ще бъдете информирани от нашите служители, в какъв срок и по какъв начин ще ви бъдат доставени заявените стоки.

В обектите на ЕМВЕКО ще се допуска само по един клиент, като всички други, желаещи да влязат, ще трябва да изчакат реда си извън обекта.

В този период търговските ни представители ще бъдат на ваше разположение за консултации по телефон и имейл.

Посещение в обекти на клиенти ще се извършват в крайни случаи, които не могат да бъдат решени дистанционно. С всеки клиент, заявил монтажни и/или ремонтни дейности в собствен обект, ще бъде обсъдена възможността за осъществяване на тези дейности, при осигуряването на условия за спазването на всички препоръки на Световната здравна организация и Министерството за здравеопазването на Република България за хигиена и превенция.

Призоваваме всички да бъдат отговорни към общественото здраве!

Благодарим Ви за разбирането и съдействието!

сряда, 25 март 2020

БРОШУРА 2020

Излезе новият проуктов каталог на ЕМВЕКО 2020 с актуални продукти и цени.

Повече информация ...


понеделник, 16 март 2020

Завишени мерки срещу разпространението на COVID-19

„ЕМВЕКО“ АД ще продължи да работи с нормално работно време, но при завишени мерки срещу разпространението на COVID-19.

Повече информация ...


вторник, 17 декември 2019

Нова Hunter машина във VW - Юг, гр. София

Порше Интер Ато БГ избраха Емвеко и Hunter за новата си машина за монтаж и демонтаж.

Повече информация ...