ЕМВЕКО AД - HUNTER REVOLUTION в Примекс

HUNTER REVOLUTION в Примекс

Revolution

ПРИМЕКС отново се ни се довериха и заложиха на HUNTER за най-новата си напълно автоматична машина за монтаж и демонтаж на гуми в своя сервизен център София околовръстен път. 

REVOLUTION е най-награждаваната в индустрията и най-лесната за използване безконтактна, напълно автоматична машина - робот за монтаж и демонтаж на гуми. Всички операции на машината се управляват от Touch screen дисплей позволяващ бърз достъп до всички менюта на машината. Конструирана е специално за професионална и супер-интензивна работа, като е подходяща за монтиране и демонтиране на големи размери нископрофилни и RUNFLAT автомобилни колела от 10" до 34".

С добавянето на REVOLUTION, сервизният център Околовръстен път София на ПРИМЕКС вече разполага с двете най-иновативни и производителни машини в света, след като там вече функционира диагностичната баланс машина HUNTER Road Force Elite.

 

Галерия:

понеделник, 20 декември 2021

Връзка с новата система на Автомобилна администрация

Повече информация ...


четвъртък, 25 ноември 2021

Проект по ОП "Иновации и конкурентноспособност"

Фирма ЕМВЕКО АД изпълнява проект № BG16RFOP002-2.089-0610-C01, наименование: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече информация ...


петък, 22 октомври 2021

Автомивка за мотори

Indian България ни се довериха за изграждането на автомивка за мотори.

Повече информация ...