Професионални автомивки и оборудване за автомивки

Показани 1 до 25 (от 47 общо)
Покажи

Натовареното ежедневие, урбанизацията на населението, високите нива на прахови частици и много други фактори налагат все по-голяма необходимостта от автомивки. Все по-рядко се срещат хора, които биха измили колите си пред дома или в гаража си, а причините за това са обективни – липса на време и място, недостатъчно добри крайни резултати.


В този ред на мисли съществуват различни видове автомивки, които отговарят на търсенето на различните клиенти и задоволяват различни потребности:


·         Автомивка на самообслужване – този тип автомивки дават на клиента възможността сам да реализира необходимото качество на измиване, което го удовтлетворява, спестяват му време за чакане и пари. Предимство им е, че нямат нужда от персонал, което ги прави по-благоприятна опция за собствениците им, защото са оптимален вариант за бюджета.


·         Четкови автомивки – те дават възможност на клиента да изме колата си бързо, без дори да се налага да слиза от нея. Подходящи са и за по-големи превозни средства, при които високите части са труднодостижими от човек и рядко се постига желаното качество на измиване.


·  Безконтактни автомивки – това са автомивки, които измиват автомобила, като го третират със специални химикали. Целта при този тип почистване на превозното средство е да се  предпазви от драскотини, които могат да се получат при третиране с четки, гъби и парцали и други пособия за чистене.


Освен гореизброените видове има и стандартни автомивки, за които е необходим обучен персонал и съответната помощна техника (водоструйка, пароструйка< прахосмукачка и др.), която да улеснява операторите и да спомага за постигане на желаните крайни резултати и високото качество на почистване. В повечето случаи този тип автомивки изискват повече финансов ресурс и почистването на автомобилите отнема повече време.


 


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: