Баланс машини

Система Laser & Light за баланс машини TECO
598.32 лв 650.35 лв -52.03лв

Баланс машините са неизменна част от всеки сервиз за гуми. Сам по себе си, балансът на гуми представлява равномерно разпределение на масата на джантата и гумата около центъра на въртене. В днешно време леките и тежкотоварните автомобили се нуждаят от балансиране на гумите, за да могат да се движат по пътищата без да се усещат неприятни вибрации и шумове в купето.

Ролята на баланс машината е да индикира за правилното поставяне на балансиращите тежести върху джантата с цел отстраняване на дисбаланса. При избор на баланс машина трябва да се има предвид вида на превозните средства и размера на гумите, за които ще се използва, тъй като машината може да бъде за балансиране на гуми на леки или на тежкотоварни автомобили.

Освен по размера на гумите, за които са подходящи, баланс машините се различават и по допълнителните функции, които предлагат. По-съвременните и функционални машини спомагат за намаляване на времето, необходимо за баланс, като по този начин улесняват механика и намаляват риска от грешки. Автоматичните баланс машини спестяват и разходи за обучения на персонала, работещ с машината, тъй като при тях човешкият фактор е сведен до минимум.

Разгледайте нашите различни видове баланс машини:

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: