Стенд за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF

Професионално оборудване за автосервизи и автомивки - Емвеко
11296.27 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
11296.27 лв
Стенд за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF
11296.27 лв
Всички цени са с ДДС.

Стендът за пристъргване на спирачни дискове TD302.MNF е проектиран за възстановяване на спирачните дискове на леки и лекотоварни автомобили директно без демонтаж на диска. Машината може да се използва, когато операциите по демонтиране и монтиране на диска са твърде сложни, като при превозни средства с висока проходимост, в случаи на пулсации на педала на спирачката, които се дължат на все по-широко разпространенените кривини в спирачният диск. 

Благодарение на системата за фиксиране на струга на мястото на спирачния апарат, се постига висока прецизност на обработката, като за да са идеално подравнени дискът и челюстите, се използват същите дупки и контактна повърхност на спирачния апарат. Намаленото му тегло и размери осигуряват удобство и практическа употреба.

Освен това, независимите инструменти за настройка, автоматичното подаване в двете посоки, електрическото управление и цялостното стандартно оборудване правят тази машина изключително бърза и гъвкава за използване при широк спектър от превозни средства.

Окомплектовка:

  • Струг;
  • Задвижващ механизъм;
  • Комплект челюсти;
  • Ляв и десен държач ножовете;
  • Комплеклт ключове;
  • Инструкция за експлоатация.

Опции - монтажни комплекти за различни марки и модели автомобили.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: