Стендове за реглаж

Стендът за реглаж има за цел да провери геометрията на автомобила и да бъде направен правилен реглаж на предния и задния мост. Чрез тази апаратура се сравнява сходимостта на колелата с фабричните спецификации за конкретната марка.

Ползите, които дава правилно направената сходимост, са много, но основна цел е безопасността и равномерното износване на гумата. Стендовете, които се предлагат при нас, са изключително прецизни, използващи най-нови технологии и разполагат с богата база данни за марки и модели. Тези стендове намаляват времето, необходимо за направата на един реглаж и измерват желаните стойности с безкомпромисна точност. Добре направения реглаж осигурява на превозното средство необходимата устойчивост в завой или при разклащане, избягва се типичното „теглене“ на ляво или дясно (усещането, че автомобилът се мъчи да завие сам) в някоя посока, и също така дава оптималното сцепление на гумите с настилката, като по този начин се грижи за правилното им износване.

            Реглажът е процедура, препоръчителна при сезонната смяна на гуми или при смяната на джанти, но е задължителна, когато е извършван ремонт по ходовата част на автомобила или на кормилното управление.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: