Автоматична четкова автомивка VEGA

Професионално оборудване за автосервизи и автомивки - Емвеко
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Автоматична четкова автомивка VEGA 1
Всички цени са с ДДС.

Новото поколение автомивки

Справя се с всяко предизвикателство, без да прави компромис с качеството.

Нашата нова система VEGA е проектирана да отговори на възможно най-високите изисквания на клиентите, търсещи първокласна услуга за автомивка. Специфичните изисквания, които имате във връзка с центровете за автомивки и бензиностанциите, бяха поставени в основата по време на процеса на разработка. VEGA ще добави стойност към вашия бизнес със своя динамичен, най-съвременен, вечен дизайн и ще се окаже истинска привлекателност за клиентите.

По-ниски емисии? Максимална производителност? VEGA покрива и двете!

VEGA произвежда възможно най-ниските шумови емисии, като същевременно поддържа висока производителност. Този дизайн с ниски емисии и висока производителност забележимо намалява времето за изчакване на вашите клиенти и им предоставя наистина впечатляващо изживяване при пране при намалено ниво на емисии.

Разнообразен. Адаптивна. Мащабируем.

Модулният принцип ви позволява да адаптирате оборудването към вашите специфични изисквания на обекта. Намалените разходи за поддръжка ви позволяват да увеличите максимално приходите си.

Абсолютен победител сред системите за измиване.

Благодарение на VEGA и неговите уникални предимства в премиум сегмента, вие ще бъдете в позиция да се утвърдите сред вашите конкуренти и да поддържате висок брой пранета.

Динамичен. Безкраен. Производителност. Намалена. Новата ДНК на CHRIST.

С новото ДНК на дизайна, Christ Wash Systems въведе визуална функция, която е незабавно разпознаваема в продуктите. BLADE, както са известни, са основни компоненти на продукта, които пленяват със своята естетика от една страна и свързаната с тях интерактивност от друга.

Със своите динамични, вечни и високопроизводителни характеристики и минималистична концепция, дизайнът на VEGA отразява производителността на машината.

Впечатляващо светлинно шоу за добавена стойност

WASH VEGA XL е двуредов RGB подвижен програмен дисплей, който се монтира в напречната греда на измивната система VEGA. Времената и стъпките на програмата за измиване са напълно анимирани, показвайки информационен текст заедно със съответстващи графични анимации.

BLADE VEGA

LED осветлението в корпуса на BLADE показва модерни RGB анимации, за да привлече вниманието на вашите клиенти. Важни работни елементи или съобщения се показват тук по време на измиването.

Водещи тръби за колела с RGB

Индивидуално регулируемите функции на светлините, анимациите и светлинните ефекти, които съответстват на напредъка на програмата за измиване, привличат цялото внимание на клиентите. Следователно те функционират и като атрактивна форма на реклама, която ясно отличава измивната система от конкуренцията. Тези осветени тръби имат също насочваща функция, тъй като точно насочват водача към системата за измиване и го улесняват да влезе под правилния ъгъл.

Високотехнологичен външен вид благодарение на ALUNOX

Предната и задната част са изработени от висококачествен алуминий ALUNOX. Благодарение на своя елегантен и приглушен външен вид, ALUNOX създава привлекателен и привлекателен дизайн на машината.

Предимствата на ALUNOX пред неръждаемата стомана и конвенционалния алуминий включват: - Без следи от пръстови отпечатъци върху повърхността;
- Максимална устойчивост на корозия и абразия чрез анодиране;
- Лесно почистване с нормални домакински продукти;
- Значително намалено тегло.

Максимален капацитет на измиване

VEGA позволява 45% повече пранета в сравнение със стандартните системи за измиване.

Това става възможно благодарение на множество взаимодействащи иновативни функции от Christ, които улесняват плавното измиване и многозадачността.

Повдигащите механизми на хоризонталната четка и хоризонталните вентилатори са значително ускорени в сравнение с конвенционалните системи за миене. Благодарение на концепцията за сушене fly-in, процесът на сушене започва ефективно и без прекъсвания.

Специалната функция за вакса PROTECT SHINE XPress и отличният работен процес на програмите за измиване на Vitesse идеално допринасят за най-бързото време за измиване.

Впечатляващи резултати при измиване

Пълната мощност на Vitesse осигурява наистина уникален резултат от измиването. Vitesse комбинира обичайното измиване с четки и колела с активна пяна и осцилиращо странично високо налягане, осигурявайки до 20% по-кратки времена за изпълнение на програмата и повече оборот/приходи за вашия бизнес с автомивки.

Интелигентна система за измиване на колелата

Нашият отговор на все по-разнообразната гама от размери на колела и джанти е под името WHEEL MASTER 2.0.

Интелигентната система за измиване на колелата разпознава позицията и диаметъра на колелото чрез сензорна система и автоматично избира подходящата програма за измиване на колелата.

MAXI FLEX+

MAXI FLEX+ осигурява чист резултат от измиване в задната част. Независимо дали става въпрос за седан, фастбек или хечбек, автомобилът е оптимално и цялостно почистен без следи от миене.

Благодарение на максималното наклонено положение на страничните четки за миене на автомобили до 25°, MAXI FLEX+ е подходящ за всички обичайни форми на превозни средства и лесно се съчетава с всяка форма на задната част.

Оптимално улавяне на контура на автомобила

Благодарение на "извивката" в четката, която е изключителна характеристика на Christ, четката за измиване нежно пада върху каросерията на автомобила, без да прилага силен натиск върху боята.

По този начин ниското равномерно контактно налягане осигурява щадящо боята и същевременно ефективно почистване от най-висок стандарт.

Предварително измиване под високо налягане

Покрив: Предварително измиване под високо налягане с осем твърди, следващи контура дюзи или четири или осем осцилиращи дюзи в главата на портала.

Страни: Vitesse с високо налягане, интегриран в BLADE с четири, осем или шестнадесет осцилиращи дюзи (опция VAN)

Оптимизирано сушене

Новата система за сушене с оптимизиран поток с по-широк XL хоризонтален вентилатор. Концепцията за вентилатор SILENT работи с 15% по-ефективно и е значително по-тиха от своите предшественици.

Адаптираната височина на сушене на страничния вентилатор е специално проектирана за леки търговски автомобили и SUV.

Опция TURBO DRY:

Повече турбо и три енергийно ефективни нива на производителност със същото време за изпълнение на програмата.

Повече винаги е по-добре!

FOAM SPLASH се нанася бързо по цялата ширина на автомобила и се осветява отзад от конзола за LED осветление. Тава за отцеждане предотвратява последващо капене и осигурява искрящи резултати от сушене.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: