Автомивка на самообслужване CHRIST

Професионално оборудване за автосервизи и автомивки - Емвеко
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Автомивка на самообслужване CHRIST 1
Всички цени са с ДДС.

Конфигурирани 5 програми:

 

1.    Предварително измиване с вода и ВИСОКО НАЛЯГАНЕ с пистолета.

2.    Нанасяне на АКТИВНА ПЯНА с отделен пистолет “BUBBLEGUN”.

3.    Изплакване с вода и ВИСОКО НАЛЯГАНЕ с пистолета.

4.    Нанасяне на ВАКСА с пистолета.

5.    Финално изплакване с ОСМОЗИРАНА ВОДА при средно налягане. (контролирано чрез честотни инвертори за постигане на налягане 65bar при дебит 8 l/min).

 

За осъществяване на горните програми, автомивката включва следните компоненти:

·  По ДВА броя Z-образни въртящи се на 360˚ рамена за всеки пост. Рамената са изработени от неръждаема стомана. Дължина на рамото 1450mm. Монтират се на планки от конструкцията, осигурени от Клиента.

·  Пистолети за високо налягане – 6 броя. Маркучи за тях с дължина до max. 5m в син цвят. Кобур от неръждаема стомана за поставяне на пистолета. Пистолета се използва за всички програми с изключение на тази с обилна пяна.

·  Пистолети за обилна активна пяна “BUBBLEGUN” – 6 броя. Маркучи за тях с дължина до max. 5m в зелен цвят. Кобур от неръждаема стомана за поставяне на пистолета “BUBBLEGUN”. Пистолета се използва за всички програма АКТИВНА ОБИЛНА ПЯНА. За постигане на обилна активна пяна е необходим компресор, осигурен от Клиента.

·  Външно оперативно табло за избор на програма (ПЕТ бутона). Таблото е предназначено за монтаж към стена, изработено от неръждаема стомана 1.4301 и прахово боядисанo в цвят черно сиво RAL 7021. – DURAPROTECTИнтегрирани програмни бутони, които светят при активиране (максимум до 8 бутона).Корпусът е устойчив на пръски и замръзване, със заключващи се врати. Електронен монетник за 50ст, 1лв. и 2 лв. или като опция жетони. Интегриран TFT дисплей за показване на оставащия кредит.

·  Електрически контролен кабинет за управление до max. 6 поста. Вграден сензорен дисплей във вратата за:
- настройка на времеви интервали;
- време на работа на съоръжението;
- индикация и брояч на измиванията на постовете;
- индикация за грешка;
- само-диагностика;
- съобщения за грешка.

·  Използва се 24PLC управление. Честотен преобразувател (инвертори) за всяка от помпите за високо налягане. Чрез инвертора е възможно всяка програма при която се използва помпата да се регулира по отношение на работното налягане (до 4 избираеми честоти).

·  Здрав модул от поцинкована стоманена рамка с прахово покритие в стандартен сив цвят RAL 7037. Интегрирани контейнери за препарати по 60kg всеки за ясна визуализация на химикалите. В зависимост от програмите и използваните препарати, контейнерите могат да бъдат свързани 2 x 60 kg = 120 kg). Основният рафт е технически подготвен за инсталиране на до 6 помпи за високо налягане, свързаното отделяне на прясна вода, дозиращи помпи в зависимост от програмите.

·  Помпи за високо налягане "HP Performance", 4 kW, 15 l/min, 120bar, по една за всеки пост. Помпите за високо налягане са монтирани на стоманената рамка, за лесно обслужване, при нужда. Всяка от помпите е трибутална помпа модел CAT 310. Производителност: дебит: 15l/min, при налягане: 120bar.

·  Електро-двигател: 3 x 400 V, 50 Hz, 4 kW, 965 rpm.

·  Резервоар за водата с поплавъков механизъм според европейските регулировки от категория 4 на DIN EN 1717. Включва още регулатор на налягането и 120µm филтър за вода.

·  Двойна омекотителна инсталация  за до max. 6 поста. Необходима за програмата „изплакване без петна“ с честотен инвертор при max. 85bar и при дебит 8l/min. Производство на омекотена вода за инсталация за обратна осмоза. Процес на йонообмен (калциеви йони срещу неутрални натриеви йони). Изчерпаната йонообменна смола се реактивира с натриев хлорид. Двойна омекотяваща инсталация с 2 патрона, редуващи се фази на регенерация на патроните, за да се осигури непрекъсната работа. Мощност: K = 240 m³ x °dH, Qn = 2,4 m³/h. Консумацията на сол зависи от твърдостта на водата: напр. прибл. 1,2 kg/m³ при 24°dh. Внимание: Омекотителната инсталация е проектирана за максимална твърдост на водата от 24°dh.

·  Агрегат за обратна осмоза за до max. 6 поста. Необходима за програмата „изплакване без петна“ с честотен инвертор при max. 65bar и при дебит до 10l/min. Мембранен модул с производителност 500l/h. 1000l литров резервоар за съхранение за осмозираната вода, включително контрол на нивото.

·  Система за предпазване срещу замръзване “ANTI-FROST” за до max. 6 поста. Предпазва автомивката от замръзване при температури между +2 и -10 °C. Постоянна водна рециркулация за външните тръби и маркучи. Температурен датчик за контрол на циркулацията на вода. Потопяема помпа с воден филтър.  Електрическо отопление на външните линии.

 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: