ЕМВЕКО AД - HUNTER - Производител на годината

HUNTER - Производител на годината

Manufacturer of the Year

 

LAS VEGAS - Hunter Engineering беше удостоена с наградата SEMA „Производител на годината“ по време на банкета по раздаването на 2019 SEMA годишни награди на индустрията. Наградата бе присъдена за изключителните постижения и разработки в сферата на автомобилната индустрия.  

 

Получателят на наградата The SEMA Manufacturer of the Year Award отговаря на строги критерии, включително демонстриране на изключителни бизнес практики, създаване на иновативни процеси и продукти, инвестиране в благосъстоянието на служителите, проявяване на висока степен на корпоративна отговорност, защита на собствената марка на фирмата и предоставяне на изключително клиентско обслужване.

По време на изложението 2019 SEMA Show, Hunter посрещна на своя щанд няколко хиляди посетители от САЩ и от международните пазари. Фирмата демонстрира почти всички свои продуктови групи по време на изложението, включително 9 нови продукта и 15 подобрени продукта.

„Ние сме горди да бъдем част от SEMA и да получим най-високата награда „Производител на годината“ в бранша“, каза Beau Brauer, Президент на Hunter Engineering Company®.

Наградата SEMA „Производител или годината“ беше създадена за да отличи определена производствена компания за изключителен принос към автомобилната индустрия през последните дванадесет месеца.

Hunter Engineering Company® е световен лидер в системите за реглаж, обслужване на колела и гуми, тестови линии за спирачни системи. Оборудването на Hunter® е одобрено и използвано от производители на автомобили, търговци на леки и товарни автомобили, търговци на гуми и сервизни съоръжения по целия свят.

Приложен видео файл

kod:
 

вторник, 12 май 2020

Уреди за дезинфекция

Разгледайте актуалните ни предложения за уреди за дезинфекция в борбата с Covid-19.

Повече информация ...


четвъртък, 9 април 2020

Камера за дезинфекция

Представяме ви решение за превенция в борбата с 2019-nCoV

Повече информация ...


сряда, 25 март 2020

БРОШУРА 2020

Излезе новият проуктов каталог на ЕМВЕКО 2020 с актуални продукти и цени.

Повече информация ...