HUNTER - Производител на годината

Manufacturer of the Year

 

LAS VEGAS - Hunter Engineering беше удостоена с наградата SEMA „Производител на годината“ по време на банкета по раздаването на 2019 SEMA годишни награди на индустрията. Наградата бе присъдена за изключителните постижения и разработки в сферата на автомобилната индустрия.  

 

Получателят на наградата The SEMA Manufacturer of the Year Award отговаря на строги критерии, включително демонстриране на изключителни бизнес практики, създаване на иновативни процеси и продукти, инвестиране в благосъстоянието на служителите, проявяване на висока степен на корпоративна отговорност, защита на собствената марка на фирмата и предоставяне на изключително клиентско обслужване.

По време на изложението 2019 SEMA Show, Hunter посрещна на своя щанд няколко хиляди посетители от САЩ и от международните пазари. Фирмата демонстрира почти всички свои продуктови групи по време на изложението, включително 9 нови продукта и 15 подобрени продукта.

„Ние сме горди да бъдем част от SEMA и да получим най-високата награда „Производител на годината“ в бранша“, каза Beau Brauer, Президент на Hunter Engineering Company®.

Наградата SEMA „Производител или годината“ беше създадена за да отличи определена производствена компания за изключителен принос към автомобилната индустрия през последните дванадесет месеца.

Hunter Engineering Company® е световен лидер в системите за реглаж, обслужване на колела и гуми, тестови линии за спирачни системи. Оборудването на Hunter® е одобрено и използвано от производители на автомобили, търговци на леки и товарни автомобили, търговци на гуми и сервизни съоръжения по целия свят.

Приложен видео файл

kod:
 

вторник, 17 декември 2019

Нова Hunter машина във VW - Юг, гр. София

Порше Интер Ато БГ избраха Емвеко и Hunter за новата си машина за монтаж и демонтаж.

Повече информация ...


петък, 22 ноември 2019

HUNTER - Производител на годината

HUNTER беше удостоена с наградата "Производител на годината" в автомобилната индустрия по време на 2019 SEMA Show.

Повече информация ...


четвъртък, 21 ноември 2019

Нов стенд HUNTER в сервизната мрежа на BMW България

M КАР Пловдив се довериха на Емвеко и Hunter за новия си стенд за реглаж.

Повече информация ...